Globity
Globity

Globity

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam

 

 

 

Περιλαμβάνει

  • Καταγραφικό 4 καναλιών, 5-υβριδικό,
  • 2 Κάμερα Dome 1MP, με φακό 8mmκαι IR 30m.
  • 2 Κάμερα Bullet1 MP, με φακό 8mmκαι IR 20m.
  • 1 Σκληρός δίσκος SATA 1TB.
  • 1 Τροφοδοτικό 12V 5A.
  • 4 BNC Connectors.
  • 4 ΦΙΣ τροφοδοσίας
  • 80m καλώδιο
  • Εγκατάσταση όλου του ανωτέρου εξοπλισμού.

ΣΤΙΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΤΙΜΕΣ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Ο ΦΠΑ 24%.

 

 

 

 

Περιλαμβάνει

 • Πίνακας 4 ζωνών με μεταλλικό κουτί,
 • 1 Μετασχηματιστή
 • 1 πληκτρολόγιο (PC1404RKZ).
 • 1 Εξωτερική σειρήνα
 • 1 Εσωτερική σειρήνα
 • 2 Μπαταρίες
 • 1 Ανιχνευτής κίνησης ( Radar )
 • 5 Μαγνητικές Επαφές
 • Εγκατάσταση όλου του εξοπλισμού σε υπάρχουσα καλωδίωση

60,00€ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΗΨΗΣ ΣΗΜΑΤΩΝ

ΣΤΙΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΤΙΜΕΣ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Ο ΦΠΑ 24%.

 

Thursday, 14 March 2019 00:00

Γραμμή Βοήθειας

Γραμμή Βοήθειας

1) Απευθύνεται σε ανθρώπους Γ’ ηλικίας, σε ανθρώπους με κινητικά προβλήματα και σε ανθρώπους που πάσχουν από χρόνιες παθήσεις.

2) Ένας άνθρωπος στην δύσκολη στιγμή, το μόνο πράγμα που χρειάζεται είναι να έχει άμεση επικοινωνία με τον συγγενή του, τον γιατρό του, ή κάποιον που θα του εμπνέει σιγουριά και ασφάλεια καθ’ όλο το 24ωρο.

3) Γίνεται τοποθέτηση Ασύρματης ή Ενσύρματης συσκευής στην οικία του πελάτη, η οποία θα φέρει μπουτόν Emergency με ανοιχτή ακρόαση. Το πάτημα του μπουτόν ενεργοποιεί τον τηλεφωνικό αριθμό της γραμμής βοηθείας, που είναι καταχωρημένο στη μνήμη της συσκευής. Η γραμμή καταλήγει στο Κέντρο Επιχειρήσεων της GLOBITY SERVICES, το οποίο λειτουργεί σε 24ώρη βάση και 365 ημέρες το χρόνο. Με την είσοδο της κλήσης στο Κέντρο, εμφανίζεται στην οθόνη του PC η καρτέλα του πελάτη, με όλα τα απαραίτητα στοιχεία του ( Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση κατοικίας, Νόσος, Στοιχεία θεράποντος Ιατρού, λίστα συγγενών κ.α. ), και συγχρόνως συνομιλεί ο πελάτης σε ανοιχτή γραμμή με τον χειριστή του Κέντρου Επιχειρήσεων, ο οποίος εκτελεί ότι έχει συμφωνήσει η Εταιρία με τον Πελάτη ( ανεύρεση Ιατρού, αποστολή ασθενοφόρου, ενημέρωση συγγενικών προσώπων ) και μία σειρά άλλων ενεργειών. 

 

 


Συστήματα ελεγχόμενης πρόσβασης της Globity Services

Τα συστήματα ελέγχου πρόσβασης (access control) είναι τα πιο διαδεδομένα και αποτελεσματικά συστήματα ασφαλείας καθώς ελέγχουν την πρόσβαση ατόμων και οχημάτων σε ελεγχόμενους ή διαβαθμισμένους χώρους. Για τους λόγους αυτούς η τεχνολογία των συστημάτων access control εξελίσσεται με πολύ ραγδαίους ρυθμούς.

Στην Globity Services, προτείνουμε πιστοποιημένα συστήματα ελεγχόμενης πρόσβασης και Ωρομέτρησης προσωπικού Η εικόνα του προστατευόμενου χώρου εμφανίζεται ανά πάσα στιγμή στον υπολογιστή ή το κινητό σας τηλέφωνο σε οποιοδήποτε μέρος ή χώρο θέλετε.

Αφού μελετήσουμε τον χώρο σας , σας προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις στα μέτρα σας. Τα συστήματά μας είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα διαχείρισης ποιότητας, ISO 9001.

Ανταποκρινόμαστε άμεσα στις δικές σας ανάγκες προτείνοντάς σας αξιόπιστες και καινοτόμες λύσεις.

Πριν προβείτε στην προμήθεια και εγκατάσταση ενός συστήματος ελεγχόμενης πρόσβασης, ζητήστε την γνώμη των ειδικών.

Για περισσότερες πληροφορίες και μια ΔΩΡΕΑΝ μελέτη του χώρο σας, επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα της εταιρίας μας , τα οποία θα βρείτε στην σελίδα της επικοινωνίας.

 


Συστήματα εντοπισμού θέσης (GPS TRACKING)

Το GPS TRACKING είναι η δορυφορική παρακολούθηση και επιτήρηση, της κίνησης οχημάτων, προσώπων ή ζώων, η οποία επιτυγχάνεται μέσω ειδικών συσκευών και ειδικού λογισμικού για την χαρτογράφηση. Αποτελεί ιδανική λύση για εταιρείες που θέλουν να διαχειριστούν αποτελεσματικά το στόλο των οχημάτων τους, αλλά και για ιδιώτες που θέλουν να προστατέψουν την ιδιοκτησία τους και ευπαθή πρόσωπα της οικογένειάς τους. Η τεχνολογία που χρησιμοποιείται είναι πρωτοποριακή, έχει αναπτυχθεί ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια και αποτελεί μία από τις βάσεις για τις μελλοντικές εξελίξεις στον ευρύτερο τομέα της ασφάλειας. Βασική προϋπόθεση για την εξασφάλιση της προστασίας της ανθρώπινης ζωής , αλλά και της προστασίας της περιουσίας σας είναι η πρόληψη. Για τον λόγο αυτό η Globity Services σας προτείνει την εγκατάσταση ενός συστήματος συναγερμού που εγγυάται πιστοποιημένα την καλή και πλήρη λειτουργία του. 

Για περισσότερες πληροφορίες και μια ΔΩΡΕΑΝ μελέτη του χώρο σας, επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα της εταιρίας μας , τα οποία θα βρείτε στην σελίδα της επικοινωνίας.

 


Κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης ( CCTV ) της Globity Services

Η Globity Services αναλαμβάνει υπεύθυνα και αξιόπιστα να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις και στον τομέα των Κλειστών Κυκλωμάτων Τηλεόρασης (CCTV). Παρακολουθήστε μέσα από σύγχρονα ψηφιακά συστήματα τι συμβαίνει γύρω σας, ενημερωθείτε και ελέγξτε ακόμα και απομακρυσμένα την οικία σας , την επιχείρησή σας και γενικά την περιουσία σας.

Η εικόνα του προστατευόμενου χώρου εμφανίζεται ανά πάσα στιγμή στον υπολογιστή ή το κινητό σας τηλέφωνο σε οποιοδήποτε μέρος ή χώρο θέλετε.

Πριν προβείτε στην προμήθεια και εγκατάσταση ενός ολοκληρωμένου κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης, ζητήστε την γνώμη των ειδικών.Πριν προβείτε στην προμήθεια και εγκατάσταση ενός ολοκληρωμένου συστήματος συναγερμού, ζητήστε την γνώμη των ειδικών.

Μαζί θα διαγνώσουμε τα κρίσιμα και ευαίσθητα σημεία του χώρου σας και το βαθμό προστασίας που πρέπει να εφαρμοστεί.

Για περισσότερες πληροφορίες και μια ΔΩΡΕΑΝ μελέτη του χώρο σας, επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα της εταιρίας μας , τα οποία θα βρείτε στην σελίδα της επικοινωνίας.

 

Thursday, 14 March 2019 00:00

Συστήματα Συναγερμού


Συστήματα Συναγερμού της GLOBITY Services

Βασική προϋπόθεση για την εξασφάλιση της προστασίας της ανθρώπινης ζωής , αλλά και της προστασίας της περιουσίας σας είναι η πρόληψη. Για τον λόγο αυτό η Globity Services σας προτείνει την εγκατάσταση ενός συστήματος συναγερμού που εγγυάται πιστοποιημένα την καλή και πλήρη λειτουργία του. 

Εμείς στην Globity Services αφού μελετήσουμε τον χώρο σας , σας προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις στα μέτρα σας. Τα συστήματά μας είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα διαχείρισης ποιότητας, ISO 9001, των γνωστότερων κατασκευαστικών οίκων παγκοσμίως , όπως Paradox, DSC, κ.α.

Πριν προβείτε στην προμήθεια και εγκατάσταση ενός ολοκληρωμένου συστήματος συναγερμού, ζητήστε την γνώμη των ειδικών.

Μαζί θα διαγνώσουμε τα κρίσιμα και ευαίσθητα σημεία του χώρου σας και το βαθμό προστασίας που πρέπει να εφαρμοστεί.

Για περισσότερες πληροφορίες και μια ΔΩΡΕΑΝ μελέτη του χώρο σας, επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα της εταιρίας μας , τα οποία θα βρείτε στην σελίδα της επικοινωνίας.

 

Διαχείριση Αναλωσίμων Υλικών

Η εξασφάλιση αναλωσίμων (υλικά υγιεινής, χαρτικά, είδη ατομικής υγιεινής, είδη καθαρισμού) για την καθημερινή εξυπηρέτηση του προσωπικού αλλά και των επισκεπτών της επαγγελματικής εγκατάστασης, απαιτεί ένα ευέλικτο και οικονομικό Πλάνο Διαχείρισης.
Απαλλάσσουμε τα στελέχη σας από τις καθημερινές έγνοιες ποιότητας, κόστους, αποθεμάτων, λειτουργίας συσκευών διάθεσης.
Το Σύστημα ενσωματώνει τα παρακάτω στάδια:


• Μελέτη Αναγκών
• Καταγραφή αναγκών (αριθμός προσωπικού και επισκεπτών) καθώς και τις ειδικών λειτουργικών συνθηκών
• Εργονομική Μελέτη σημείων τοποθέτησης συσκευών
• Εκπόνηση Προγράμματος Εξυπηρέτησης
• Χρονοδιαγράμματα και ποσότητες εφοδιασμού των αναλωσίμων και των συσκευών
• Είδη – Συσκευές - Καταναλώσεις
• Επιλογή αναλωσίμων και συσκευών σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες του πελάτη
• Εφαρμογή Συστήματος Διαχείρισης
• Υλοποίηση σχεδιασμού μέσα από καταγραφή αποκλίσεων.
• Ποιοτικές και ποσοτικές αξιολογήσεις
• Παρακολούθηση λειτουργίας συστήματος και Σύνταξη Δελτίου Αξιολόγησης Διαχείρισης.

Με την αποκέντρωση στην Διαχείριση των Αναλωσίμων, οι πελάτες μας μειώνουν, σε μεσοπρόθεσμο χρόνο, το κόστος και αυξάνουν την ποιότητα εξυπηρέτησης των αναγκών του χώρου.

 

 

Thursday, 23 February 2017 00:00

Έλεγχος Στόλου Οχημάτων

Η άποψη της Εταιρείας μας,

Μέσα από την εμπειρία και τεχνογνωσία που εμπράκτως έχει αποδείξει μέχρι τώρα και σύμφωνα με την ολοένα αυξανόμενη ανάγκη για επαγγελματική αντιμετώπιση, στα θέματα της ασφάλειας, με τα νέα δεδομένα, είναι: Η χρήση των πλέων συγχρόνων μέσων συστημάτων ασφάλειας από το έμπειρο προσωπικό μας που ενημερώνεται και εκπαιδεύεται διαρκώς , σε συνεργασία με τα στελέχη μας, μελετάει και επεμβαίνει με τον πλέον επαγγελματικό τρόπο ( με μελέτες ασφαλείας, ειδικές οδηγίες, διαχείριση κρίσεων ) αποτρέπει, στο πεδίο δράσης που του δίδεται, τον οποιοδήποτε δόλο.

 Έλεγχος Στόλου Οχημάτων

Παρέχουμε εξειδικευμένες λύσεις διαχείρισης και εποπτείας στόλου οχημάτων σε εταιρείες ή ιδιώτες που έχουν ανάγκη αφενός την παρακολούθηση των οχημάτων τους για λόγους ασφάλειας και αφετέρου την μείωση των λειτουργικών εξόδων που προκύπτουν. Παρακάτω περιγράφονται συνοπτικά τα σημεία που παρατηρείται βελτίωση και ουσιαστικά κέρδος κατά την υιοθέτηση της υπηρεσίας διαχείρισης στόλου οχημάτων.

1) Βελτίωση αποδοτικότητας του στόλου

 Μειώνοντας το χρόνο αδράνειας ενός οχήματος κατά την διαδικασία της φόρτωσης. Γνωρίζοντας το χρόνο επιστροφής ενός οχήματος πραγματοποιείται η ανάλογη προετοιμασία στην αποθήκη για τη νέα τροφοδότηση του οχήματος.

 Στέλνοντας στον πελάτη το πλησιέστερο προς αυτόν όχημα.

 Άμεση και γρήγορη προσαρμογή ακόμα και σε απρόβλεπτα γεγονότα.

 Έλεγχος της συνολικής κίνησης του στόλου σε ημερήσια ή εβδομαδιαία βάση.

2) Βελτίωση υπηρεσιών

 Αναπροσαρμόζοντας άμεσα τα δρομολόγια ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών.

 Ενημερώνοντας τους πελάτες για προόδους ή καθυστερήσεις με αποτέλεσμα την καλύτερη εξυπηρέτηση τους.

 Παρακολούθηση και αυτοματοποιημένος έλεγχος θερμοκρασιών με συναγερμούς για κάθε αισθητήρα και όχημα.

3)Κέρδη

Μείωση κόστους καυσίμων με την αποτύπωση των ωφέλιμων χιλιομέτρων που έχει διανύσει το κάθε όχημα. Παρατηρείται σταδιακή μείωση του συνολικού αριθμού διανυθέντων χιλιομέτρων.

Μείωση κόστους καυσίμων από την μείωση της κατάστασης στο ρελαντί. Υπολογίζεται ότι σε μια μέρα 8ωρης οδήγησης η μηχανή παραμένει σε κατάσταση ρελαντί 30 λεπτά. Σταδιακή μείωση του χρόνου αυτού θα φέρει επιπλέον οφέλη όπως αύξηση του χρόνου ζωής της μηχανής, λιγότερες αλλαγές λαδιών και καλύτερη οικονομία καυσίμων.

Μείωση του κόστους από την βελτίωση της οδικής συμπεριφοράς και την κατάσταση του οχήματος

Μείωση του κόστους καυσίμων με την καταγραφή του.

Καλύτερη γνώση του κόστους ιδιοκτησίας

Αύξηση της χρησιμοποίησης και της διαθεσιμότητας του οχήματος

Αυτόματη συλλογή στοιχείων μειώνει τα άμεσα κόστη εργασίας

Μείωση της χρήσης των κινητών τηλεφώνων, λόγω της χρήσης χαρτών που επιτρέπουν την ακριβή απεικόνιση των οχημάτων.

Κοστολόγηση των μεταφορών της εταιρίας

Γνώση του ωφέλιμου χρόνου λειτουργίας όλων των οχημάτων με σκοπό τη μείωση των δρομολογίων και την αύξηση των παραδόσεων

 Γνώση του διαθέσιμου χρόνου για επιπλέον παραγγελίες.

Ασφάλεια λιμενικών εγκαταστάσεων

Ένας από τους νέους τομείς ασφαλείας στον οποίο η Globity Services επιθυμεί να αναπτύξει δραστηριότητα είναι αυτός της ασφάλειας λιμένων και λιμενικών εγκαταστάσεων.

Ήδη όμως διαθέτει και τη δική της τεχνογνωσία παρέχοντας εδώ και καιρό υπηρεσίες ασφαλείας σε εξειδικευμένες λιμενικές εγκαταστάσεις, όπως είναι αυτές του Κέντρου Επεξεργασίας Λυμάτων Ψυτάλλειας.

Συνεπώς η συνένωση των δυνάμεων της, εκτιμούμε ότι αποδίδει μια υψηλού επιπέδου συνεργασία η οποία μπορεί να καλύψει αποτελεσματικά τις απαιτήσεις του διεθνούς κώδικα ασφαλείας πλοίων και λιμένων (ISPS Code), του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού (ΙΜΟ).

Μέσω της συνεργασίας αυτής και της συνεχούς κινητοποίησης των στελεχών και των δύο εταιριών προκύπτει μία, υψηλού επιπέδου, ομάδα ειδικών που μπορεί να φέρει εις πέρας, γρήγορα και αποτελεσματικά, ακόμη και την πλέον απαιτητική εργασία γύρω από την ασφάλεια των λιμένων και των λιμενικών εγκαταστάσεων.

Page 1 of 5
Back To Top